×

Haberler

Türk Polis Teşkilatımız 180 Yaşında

4-10 Nisan Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 180. yıl dönümü münasebetiyle İlçe Kaymakamımız Yusuf Turan, Belediye Başkanımız Adem Şengül ve ilçe protokolünün katılımıyla İlçe Emniyet Müdürlüğünün Atatürk büstüne çelenk sunuldu.

Çelenk sunma töreninin ardından İlçe Kaymakamımız Yusuf Turan, Belediye Başkanımız Adem Şengül ve ilçe protokolü İlçe Emniyet Müdürü Salif Öztürk ve Polis Merkezi Amirliğini ziyaret ederek emniyet mensuplarının Polis Haftası’nı kutladılar.

Develi Emniyet Müdürlüğü Personelinin haftalarını tebrik eden Belediye Başkanımız Adem Şengül “İlçemizin ve ülkemizin huzur ve asayişi için mesai mefhumu gözetmeksizin vazifesini gerçekleştiren emniyet mensuplarımızın Polis Haftasını ve Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 180. yıl dönümünü kutluyorum. Görevi başında şehit düşen emniyet mensuplarımızı rahmetle anıyor, emniyet teşkilatında görev yapan tüm personelimize başarılar ve kolaylıklar diliyorum." dedi.


10 Nisan 2025 - 58 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
Develi Belediyesi
Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Gönül Caddesi No:1
Develi KAYSERİ
0 (352) 621 60 41
info@develi.bel.tr
DEVELİ BELEDİYESİ © Copyright 2019