Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Aksu'dan Develi'ye İkinci Müjde

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ın Gümüşören barajı çevresine mesire alanı yapılması için görüşmeler yaptığı Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı hemşerimiz Mustafa Aksu’nun talimatıyla fizibilite çalışmalarına başlandı.

Geçen hafta Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı hemşerimiz Mustafa Aksu ile yaptığı tele konferans görüşmesinin ardından bir müjdeyi daha açıklayan ve alanda yapılacak çalışma ile Kayseri Orman Bölge Müdürü İsa Çapkın’la istişarede bulunan Cabbar Başkan “İlçemiz ile Tekir Göleti arasındaki yolun sağlı sollu ağaçlandırılacağı müjdesinin ardından bakan yardımcımız, talebimiz üzerine Gümüşören Barajı çevremizdeki gölet yapımı projemizi de onaylayarak hayata geçirilmesi için orman bölge müdürlüğümüze talimat verdi. Develimizin ve mahallelerinin daha da ağaçlanıp güzelleşeceği bu projelerimizi hayata geçirmemizde bizlerin eli ayağı olan kıymetli bakan yardımcımıza şahsım ve tüm hemşerilerim adına çok teşekkür ediyorum. En kısa sürede çalışmalarına başlanacak projemizin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” açıklamalarında bulundu.

5 Mayıs 2020 - 129 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr