Tam Kapanmada Ekipler Kırsal Mahallelerde Hizmette

Covid 19 salgınıyla mücadele kapsamında tam kapanma tedbirlerinin uygulandığı bugünlerde Develi Belediyesi ekiplerinin kırsal mahallelerdeki çalışmaları devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında Çayırözü ve Kızık Mahallelerinde parke yapım çalışmalarını devam ettiren ekiplerin yanı sıra K. Künye Mahallesinde parke tamiri ve Ayvazhacı Mahallesi mezarlığındaki yolların parke çalışmaları da tamamlanma aşamasına geldi. Develi Belediyesi ekiplerinin bütün ekip ve ekipmanlarıyla 7/24 hizmet için hazır olduğunu belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Covid 19 salgınıyla mücadelede iyiye doğru gittiğimiz bu günlerin tersine dönmemesi ve yaza daha rahat bir şekilde girmek adına hemşerilerimizden istirhamın evlerinden çıkmaması. Bizler Develi Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi bu süreçte de hemşerilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.

8 Mayıs 2021 - 146 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr