Şehit Özgür Çelik Yeni Yapılan Mezarı Başında Anıldı

Geçtiğimiz yıl Hakkâri’nin Çukurca İlçesinde el bombası patlaması sonucu şehit düşen Çomaklı Mahallesinden hemşerimiz sözleşmeli er Özgür Çelik Develi Belediyesinin de destekleriyle Develi Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünce yaptırılan yeni mezarı başında ilçe protokolü ve ailesinin de katılımıyla dualarla anıldı.

Cuma namazını Çomaklı Mahallesi Camiinde kılan Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve ilçe protokolü mahalle sakinleriyle hasbihal ettikten sonra Şehit Özgür Çelik’in yeni yaptırılan mezarını ziyaret ettiler. Develi Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğüne ve Develi Belediyesine şehide yakışır bir mezar yaptırdıkları için teşekkürlerini ileten Kaymakam Duru, şehidin babası Mahmut Çelik’e de taziyelerini ileterek “Şehitlik biz inanalar için en büyük mertebedir. Sizler de bizlerin en kıymetli emanetisiniz. Ze düşen Allah’tan gelene sabretmektir. Rabbim Özgür Çelik kardeşime ve tüm şehitlerimize rahmet etsin” dedi. Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve ilçe protokolüne ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileten şehidin babası Mahmut Çelik “Şehit oğluma böyle güzel mezar yaptırarak acımı bir nebze olsun hafiflettiğiniz için hepinizden Allah razı olsun” dedi.

19 Şubat 2021 - 53 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr