Şehit Özgür Çelik Şehadetinin Birinci Sene-i Devriyesinde Anıldı

Geçtiğimiz yıl Hakkâri’nin Çukurca İlçesinde el bombası patlaması sonucu şehit düşen Çomaklı Mahallesinden hemşerimiz sözleşmeli er Özgür Çelik şehadetinin birinci sene-i devriyesinde mezarı başında anıldı.

Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güçlü, ilçe protokolü, ailesi ve sevenlerinin katıldığı anma programında Kuran-ı Kerim okunduktan sonra şehit Özgür Çelik ve tüm şehitler için dualar edildi. Şehitliğin ulaşılacak en yüksek mertebe olduğunu belirten Kaymakam Duru “Şehitlerimiz vatan ve mukaddesatımız için canlarından geçen en yüce değerlerimizdir. Onlara olan vazifemiz ise onların canlarında vazgeçtiği değerlerimize can siperane sarılmaktır. Mezarı başında bulunduğumuz şehidimiz Özgür Çelik kardeşime ve tüm şehitlerime bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

5 Şubat 2021 - 114 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr