Şehit-Gazi Birlik-Sen Yönetiminden Cabbar Başkana Ziyaret

Şehit-Gazi Birlik Sen Genel Başkan Yardımcısı Sami Doğan, Kayseri İl Başkanı Mehmet Dursun, Develi İlçe Başkanı Mesut Tezcan ve şehit kardeşi Durdu Eldeniz Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ı makamında ziyaret ederek Develi’deki şehit ve gazi yakınları hakkında istişarelerde bulundular. Şehit ve gazi yakınlarının en değerli emanetler olduklarını belirten Cabbar Başkan “Develi Belediyesi olarak şehit ve gazi yakınlarımızın ihtiyaçlarını karşılama ve onların taleplerine cevap verme noktasında hassasiyetle davranıyoruz. Onlar bizim baş tacımızdır” dedi. Şehit-Gazi Birlik-Sen yöneticileri de Cabbar Başkan’ın şehit ve gazi yakınlarına verdiği desteklerinden dolayı kendisine teşekkür plaketi takdim ettiler.

27 Ocak 2021 - 109 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr