Şehidimiz Kayseri Kartal Mezarlığında Son Yolculuğuna Uğurlandı

Suriye'nin İdlib kentinde komando personellerinin arama tarama faaliyetlerini sürdürdüğü sırada bölücü terör örgütü tarafından gerçekleştirilen tanksavar saldırısında şehit olan hemşerimiz Piyade Uzman Çavuş Mücahit Sınırtepe, Kayseri Kartal Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Protokol tarafından karşılanan şehidimizin naaşı, daha sonra Melikgazi ilçesine bağlı Tınaztepe Mahallesi'nde bulunan baba ocağına getirildi.

Burada şehidin yakınları gözyaşı dökerken, son kez helallik alındı.

Şehidin memleketi olan Develiden de yoğun katılım olduğu cenaze töreni sonrasında duygularını dile getiren Develi Belediye Başkanı Mehmet CABBAR "Yüreğimize bir kez daha şehit yangını düştü. Devletimizin bekası, milletimizin selameti ve mukaddesatımız için şehadet şerbetini içen tüm şehitlerimizi ve bugün Hakka ugurladigimiz Mücahit Sınırtepe kardeşimi rahmet ve şükranla yad ediyor, aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet ruhu şad olsun" dedi.

11 Eylül 2021 - 35 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr