Sanayi Sitesi Kooperatifinden Cabbar Başkana Ziyaret

Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı İbrahim Karagöz, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Somuncu ve kooperatif üyeleri ile birlikte Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ı makamında ziyaret ederek yeni yapılacak sanayi sitesi hakkında istişarelerde bulundu.

Muayene İstasyonunun arkasına 380.500 m2’lik alana yapılacak olan yeni sanayi sitesinin Develi ve sanayi esnafı için büyük önem arz ettiğini belirten Cabbar Başkan “Modernize edilerek Develimize yakışır görünüm kazanacak olan yeni sanayi sitemizin bir an önce yapılıp hayata geçirilmesi için Develi Belediyesi olarak her zaman desteğe hazırız” dedi. El ele vererek yeni sanayi sitesinin faaliyete geçmesi için mücadele edeceklerini belirten kooperatif yönetimi Cabbar Başkana ilgilerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

8 Şubat 2021 - 156 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr