Özhaseki Başkandan Develi'de Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler BaşkanıMehmet Özhaseki, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ın ev sahipliğinde Develi’de Kayseri’nin tüm ilçe belediye başkanlarının katılımıyla istişare toplantısı yaptı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı hemşerimiz Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkan Vekili Nuh Kurtsoy ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Serkan Tok’un da katıldığı ve Cumhur İttifakı’nın birlik ve dayanışma içerisinde devam ettiği mesajı verildiği ziyarette toplantı öncesinde Başkan Özhaseki ve beraberindeki belediye başkanları Dev Ali türbesini ve Develi Belediyesinin yaptırdığı Çanakkale Şehitleri Anıt Parkını ziyaret ettiler. Ziyaretlerin ardından Başkan Özhaeseki tüm belediye başkanları, cumhur ittifakı il ve ilçe yönetimiyle birlikte yerel yönetimler istişare toplantısı gerçekleştirdi.

27 Temmuz 2021 - 119 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr