Ödüllü TYT ve AYT Deneme Sınavları Yapıldı

Develi Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çiftay İnşaat Taahüt ve Ticaret A.Ş’nin katkılarıyla Develi genelinde düzenlenen ödüllü LGS deneme sınavının ardından üniversite sınavına girecek lise son sınıf öğrencileri için de yine ödüllü TYT ve AYT sınavları da tamamlandı.

1 Haziran’da TYT sınavında ve 8 Haziran’da ise AYT sınavında ilk beşe girenlere bisiklet, tablet, çeyrek altın, bluetooth saat ve bluetooth kulaklık hediyelerinin verileceğini belirten ve sınav öncesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Toprak’la birlikte öğrencilerle hasbihalde bulunan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “26-27 Haziran tarihleri arasında yapılacak TYT ve AYT sınavları öncesi öğrencilerimizin kendilerini test edecekleri ödüllü deneme sınavı düzenleyerek yavrularımızın başarılarına katkı sağlamak istedik. Yüce Mevla’dan tüm yavrularımıza başarılar diliyorum” açıklamalarında bulundu.

8 Haziran 2021 - 60 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr