Ödüllü LGS Deneme Sınavının İkincisi De Yapıldı

Develi Belediyesi, Develi Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çiftay İnşaat Taahüt ve Ticaret A.Ş’nin katkılarıyla Develi genelinde LGS sınavına girecek öğrencilerin seviyelerini tespit etmek ve sınav öncesi moral vermek adına düzenlenen ödüllü deneme sınavının ikincisi de yapıldı.

Her iki sınavda da ayrı ayrı olmak üzere birinciye bisiklet, ikinciye tablet, üçüncüye çeyrek altın, dördüncüye bluetooth saat ve beşinciye bluetooth kulaklık hediye edilerek tatlı bir rekabet ortamı oluşturulduğunu belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “6 Haziran’da yapılacak sınav öncesinin bir provası olması niteliğinde düzenlediğimiz bu sınavın yavrularımızın başarısına katkı sağlamasını temenni ediyor, yavrularımıza 6 Haziran’daki LGS’de başarılar diliyorum” dedi.

31 Mayıs 2021 - 61 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr