Millidere Mahallesinde Gölet Yapımına Başlandı

Millidere Mahallesinin talepleri doğrultusunda Kayseri Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekiplerince tarımsal ve hayvansal sulama için gölet yapımına başlandı.

Tarım ve hayvancılığın yoğun yapıldığı kırsal mahalleler için gölet yapımının büyük önem arz ettiğini belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Büyükşehir Belediyemizin diğer kırsal mahallelerimizde de benzer çalışmaları devam edecektir. Kırsal mahallelerimizin sulama sorununu ortadan kaldırmak için böylesi güzel çalışmalarımızı mahallelerimize kazandıran başta kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç’a ve ekiplerine çok teşekkür eder, Millidere Mahallemize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

7 Nisan 2021 - 67 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr