Memduh Başkandan Develi'ye Yatırım Zirvesi

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar Develi’nin çehresini değiştirecek kentsel dönüşüm projesi olmak üzere 2022 yılında projesi yapılacak olan Develi Meydan Projesi, terminal binası, küçük sanayi bölgesi, Galericiler Sitesi ve Şıhlı Grup Yolu gibi Develinin çehresini değiştirecek projeler hakkında Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı hemşerimiz Memduh Büyükkılıç’la bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Yapılan toplantıda projelerin kapsamlı bir şekilde ele alındığını belirten Memduh Başkan “Develimizi kalkındırmak ve vatandaşlarımızın konforunu arttırmak için gayretlerimiz devam ediyor. Her şeyin en güzelini hak eden Develimize vizyon projeler kazandırmak için seferber olacağımız yatırımların şimdiden Develimize hayırlı olmasını diliyorum” açıklamalarında bulundu. Develi’nin kalkınmasında büyük önem arz eden projelerin hayata geçmesi için gece-gündüz demeden gayret gösterdiklerini belirten Cabbar Başkan “Her daim bizlere ağabeylik yapan, önümüze düşerek yol gösterip hizmet üreten kıymetli Memduh Başkanıma ilgi ve alakasından dolayı şükranlarımı sunuyorum. İnşallah Büyükşehir Belediyemizin de destekleriyle Develimizi en güzele ulaştırmak için gayret göstermeye devam edeceğiz” dedi.

10 Kasım 2021 - 174 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr