Memduh Başkandan Develi'deki Muhtarlarla İstişare Toplantısı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı hemşerimiz Dr. Memduh Büyükkılıç daire başkanları ile birlikte Develi Kaymakamı Sinan Aslan, Develi Belediye Başkanımız Mehmet Cabbar, AK Parti İlçe Başkanı Osman Turan ve muhtarlarla istişare toplantısı gerçekleştirerek, ilçeye yapılacak yatırım ve hizmetlerle alakalı talepleri yerinde dinledi.

Muhtarların kendisinin uç beyi olduğunu ve hizmetleri muhtarların eliyle ulaştırdığını belirten Cabbar Başkan “Muhtarlarımızla birlik ve uyum içinde Develimizin eksikliklerini tamamlamak için var gücümüzle gayret göstermeye devam edeceğiz. Bu hususta her zaman bizlerin destekçisi olan gerek tecrübesi ve birikimiyle gerekse ekip ve ekipman desteği ile Develimiz için üretilen her hizmette elini taşın altına koyan kıymetli büyükşehir belediye başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyor, yapılan toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. Develi’de her kurum ve kuruluşla tam bir uyum ve muhabbetin olduğunu belirten Kaymakam Aslan “Muhtarlarımız bizlerin eli ayağı, Develimizin nabzını onların verdiği doğru bilgilerden tutuyoruz. Bu birlik ve beraberliğin daim olmasını diliyor, hizmetlerinden dolayı büyükşehir belediye başkanımıza Develi’li hemşerilerim adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Muhtarların görüşlerini alarak, 2022 yılında yapılacak hizmetler hakkında istişarelerde bulunan Memduh Başkan “Sizler, bizim mahallelerimizdeki gözümüz, kulağımızsınız. Bir anlamda hem halkın temsilcisi, hem de bizi temsil eden bir işleviniz var. Biliyorsunuz ki vatandaşın gözünde muhtar, devleti ya da resmi tüm kurumları temsil eden birinci basamaktır. Bu bağlamda mahallelerimizin sorunlarını öncelikle sizlerden alarak, çözüm üretiyoruz ve uyguluyoruz. Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızla sürekli istişare halindeyiz. Develimizden gelen her talebin olması yönünde idare ortaya koyuyorum, inşallah bundan sonra da böyle olacak. Develimizin eksiği olan hizmet ve projeleri üretmeye devam edeceğiz” dedi.

14 Aralık 2021 - 162 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr