Memduh Başkan ve Cabbar Başkandan Yatırım ve Projeler İçin İstişare

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Kayseri Büyükşehir Belediyesi toplantı salonunda yapılan koordinasyon ve planlama toplantısında Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ la yapılacak yatırım ve projeler için istişarelerde bulundu.

Hizmet üretmek için uyumun gerekliliğini belirten Memduh Başkan “Kayseri dendiği zamanda uyum kültürü daima başta gelir. Ben değil biz odaklı hizmeti bütün Kayserimize ve Develimize götürerek hemşehrilerimizi mutlu edeceğiz. Yaptığımız sağlıklı fikir alışverişleri için Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar kardeşime teşekkür ediyorum” dedi.

Develi’ye yapılacak olan projelerle ilgili Memduh Başkanla verimli bir istişarede bulunduklarını belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Yapılacak olan projelerimiz ve Büyükşehir Belediyemizin yapacağı yatırımları değerlendirdiğimiz koordinasyon ve planlama toplantımızda Memduh Başkanımıza gösterdiği ilgi ve yönlendirmelerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah Memduh Başkanımızın desteği ile birlikte Develimize birbirinden kıymetli hizmet ve proje kazandıracağız. Daha yaşanabilir, daha güzel bir Develi için var gücümüzle gayret göstermeye devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.

23 Mayıs 2019 - 87 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr