Mayıs Ayı Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Develi muhtarları, İbrahim-Keziban Kocatürk Sosyal Hizmet Merkezi Binası konferans salonunda Develi Kaymakamı Murat Duru’nun riyasetinde Develi’deki kurum amirleriyle bir araya gelerek mahalleleri hakkındaki taleplerini ileterek istişarelerde bulundu.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ın da katıldığı toplantıda özellikle Develi’ye ve Mahallelere yapılacak hizmetler hakkında bilgiler veren Başkan Cabbar, 2019 yılında hayata geçecek olan projeler ve yapılacak çalışmalar hakkında özet bilgiler sunduktan sonra muhtarların taleplerini dinledi ve sorularını tek tek cevaplandırdı.

Yaklaşan Ramazan Bayramı münasebetiyle kurum amirleri ve muhtarlara bayram tebrikinde bulunan Kaymakam Duru ve Başkan Cabbar Develi’de Ramazan-ı Şerifin huzur ve sükunet içerisinde devam etmesinden dolayı bütün muhtar ve emeği olan kurum kuruluşlara da teşekkürlerini ilettiler.

21 Mayıs 2019 - 628 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr