Kurban Bayramı Öncesi Hayvan Pazarında Çalışmalar Devam Ediyor

Develi Belediyesi’nin hayvan pazarındaki yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Develi Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Temur Kurban Bayramı öncesinde tüm hızıyla devam eden hayvan pazarındaki çalışmaları yerinde inceledi.

Develi Belediyesine bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışma kapsamda; hayvan pazarının üzerinin kapatılması, demirlerin boyanması, aydınlatma, yabani ot temizliği ve çevre düzenlemesi ile çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğu belirtildi.

Develi’de hayvancılık ile uğraşan hemşerilerimizin hayvan pazarında sağlıklı ve hijyenik koşullarda hayvancılık ticaretinde alışveriş konforu sağlamak için Kurban Bayramı öncesi gerekli tüm hazırlıklara devam edildiğini belirten, Başkan Vekili Temur “Kurban Bayramı’nda, görev ve sorumluluk alanımızdaki hayvan pazarında; Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından çalışma gerçekleştiriliyor. Ekiplerimizin temizlik, ilaçlama, bakım ve onarım çalışmalarını hızla tamamlayarak, Kurban Bayramı öncesinde ve bayramda vatandaşlarımızın kullanımına sunulacaktır. Emeği geçen tüm personelime teşekkür ediyor, yaptığımız çalışmanın şimdiden Develimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

9 Temmuz 2021 - 86 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr