Kültür Merkezinde Günümüzde Aile İnşası İsimli Seminer Düzenlendi

Develi ilçe Müftülüğü tarafından organize edilen Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Fatma Çetin’nin hazırlayıp sunduğu “Günümüzde Aile İnşası” isimli seminer Develi Belediyesi Mustafa Aksu Kültür Merkezinde yapıldı.

Programa Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar Develi İlçe Müftüsü Emin Patan ve Develi’li kadınlar katıldı. Toplumun çekirdeğini oluşturan ailenin kavramının her geçen gün daha da önem arz ettiğini belirten Cabbar Başkan “Günümüzde baktığımızda anne ve babaların en zor işi çocuk yetiştirmek. Çocukların en çok zaman geçirdiği annelerimizin bilgi birikimlerine katkı sağlayacak bu toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Manevi ve ahlaki açıdan aile kavramı üzerine Fatma Çetin hocamıza vermiş olduğu değerli bilgiler için ve bu organizasyonda emeği geçen İlçe Müftümüz Emin Patan hocama teşekkür ediyorum” dedi. Program sonrasında Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve İlçe Müftüsü Emin Patan Öğretim Görevlisi Dr. Fatma Çetin’e Türk bayrağı motifli halı takdim etti.

9 Aralık 2021 - 162 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr