"Kül Kedisi" Oyunuyla Tiyatro Şöleni Sona Erdi

Develi Belediyesinin destekleriyle Mustafa Aksu Kültür Merkezinde düzenlenen tiyatro şöleni bugün de ortaokullar için ücretsiz sahnelenen “Kül Kedisi Sindirella” oyunuyla sona erdi.

Ortaokul öğrencilerinin yoğun olarak katıldığı oyun üç seans olarak sahnelendi ve çıkışta Develi Belediyesinin ikramları dağıtıldı. Eğitim-öğretimin tatile gireceği bu son haftada öğrencilere hoş vakit geçirmek adına böylesi bir etkinlik düzenlediklerini belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Dün ilkokullarımız bugün de ortaokul öğrencilerimiz için oynanan oyunlarımız büyük ilgi gördü. Çocuklarımızın yüzünü güldürmek en büyük motivasyon kaynağımız. İnşallah kültür-sanat etkinliklerimiz devam edecek. Bir eğitim-öğretim sezonunu başarıyla tamamladığınız için hepinizi tebrik ediyor, hepinize iyi tatiller diliyorum” dedi.

16 Haziran 2022 - 34 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr