Kırsal Mahallelerin Yol Kalitesi Artıyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ekip ve ekipman desteğiyle kırsal mahallelerin yol kalitesi artmaya devam ediyor. İlçemizin Yaylacık-Kale mahalleleri arasındaki yolu ve Yeşilyurt Mahallesi yolunu soğuk asfaltla kaplayan ekiplerin Havadan Mahallesindeki çalışmaları da sona yaklaştı. Kış mevsimi gelip yağışlar düşmeden kırsal mahallelerin yıllardır beklediği hizmete kavuştuklarını belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Mahallelerimizin ihtiyacı olan hizmetleri ekip ve ekipmanlarını seferber ederek sorunlarını çözen kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanı hemşerimiz Dr. Memduh Büyükkılıç’a teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarında başkanımıza ve ekibine kolaylıklar diliyorum” açıklamalarında bulundu.

1 Eylül 2021 - 69 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr