Kırsal Mahallelerdeki Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Develi Belediyesi ekiplerinin merkez mahallelerinin yanı sıra kırsal mahallelerdeki çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında Gazi Mahallesinde parke tamir çalışmalarını devam ettiren ekipler ayrıca Çadıryeri Mahallesinde yol düzenleme, İncesu Mahallesinde fırın ve köy konağı yapılacak yerin temel hazırlama, Kozluca Mahallesinde mescit yapılacak yerin zemin hazırlığı ve Sarıca Mahallesinde mevsimlik işçilerin kaldığı konteynırlara su hattı çekme çalışmalarına devam ediyor. Çöten Mahallesine ezan sistemi montajı ve Şahmelik Mahallesinde ezan sistemi için enerji kablosu çekilmesi çalışmalarını da tamamlayan ekipler ihtiyacı olan mahallelerin sorunlarını gidermek adına tam kapanmanın olduğu bugünlerde de çalışmalarını aralıksız devam ettirecekler.

30 Nisan 2021 - 80 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr