Kaymakam Aslan Başkanlığında Kent Konseyi Toplandı

Kent yaşamında kent vizyonunun ve hemşerilik bilincinin geliştirilmesi, kentin hak ve hukukunun korunması, sürdürülebilir kalkınma, çevreye duyarlılık, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, saydamlık, hesap sorma ve hesap verme, katılım, yönetişim ve yerinden yönetim ilkelerini hayata geçirmeye çalışmak amaç edinen Kent Konseyi, Develi Kaymakamı Sinan Aslan riyasetinde kaymakamlık toplantı salonunda bir araya geldi.

Kamu kurum ve kuruluşlarının, kamu yararına çalışan dernek ve vakıfların, siyasi parti başkanlarının, sendika temsilcilerinin, oda başkanlarının, üniversite temsilcisinin katıldığı toplantıda Kaymakam Aslan “Develimizin yaşam kalitesini geliştiren, çevreye duyarlı, yoksulluğu giderici programlar geliştirmek; çocukların, gençlerin, kadınların ve engellilerin toplumsal yaşamdaki etkinliklerini arttırmak ve aktif rol almalarını sağlamak gibi önemli görevleri olan bu konseyin önemli kazanımlarda bulunacağını ümit ediyor bu bağlamda birlikte olduğumuz bütün kurum, kuruluş ve şahıslara teşekkür ediyor başarılar diliyorum” açıklamalarında bulundu.

27 Eylül 2021 - 103 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr