KASKİ'den İlçemize 28 Milyon 800 Bin TL'lik İçme Suyu Yatırımı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı hemşerimiz Dr. Memduh Büyükkılıç, Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü’nce Develi İlçesi’nde yeni yerleşim yerleri için 28 Milyon 800 Bin TL maliyet ile içme suyu yatırımında çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Bu kapsamda ilçemiz Çomaklı Mahallesi Yapraklıburun Mevkinde yeni yerleşim yerleri için içme suyu terfi hattı ve şebeke hattı imalatı gerçekleştiriliyor.

Kayseri genelinde gerek altyapı gerekse üst yapı kavramına giren tüm hizmetlerin eksiksiz şekilde yerine getirilerek kesintisiz ve sürdürülebilir hizmet için ellerinden geleni yapmaya gayret ettiklerini belirten Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı hemşerimiz Dr. Memduh Büyükkılıç: “Kayseri Büyükşehir Belediyemiz ve bağlı bulunan kurumlarımız kusursuz ve sürdürülebilir hizmet sunma yolunda emin adımlarla ilerliyor. KASKİ’miz ile kısa ve uzun vadeli altyapı ihtiyaçlarına çözümler getirerek vatandaşlarımıza daha yaşanabilir ortamlar hazırlıyoruz. Çok şükür gelecek nesiller için yaptığımız önemli yatırımlar ve içme suyunun 7/24 kontrol altında tutulması ile kentimizin tamamında musluklardan memba kalitesinde su akan şehir olma ayrıcalığını sağladık. Hiçbir zaman merkez, ilçe ayrımı yapmadan; eşit hizmet anlayışını ön planda tuttuk. Yakın, uzak demeden altyapıyı daha iyi noktalara taşımak için elimizden geleni yapmaya gayret ettik. Develi ilçemizde Çomaklı Mahallesi’nde Yapraklıburun olarak adlandırılan bölgede yeni yerleşim yerleri için 28 milyon 800 Bin TL maliyet ile toplam uzunluğu 20.350 metre olan hat imalatı gerçekleştiriyoruz. İnşallah en kısa sürede tamamlayarak vatandaşımızın hizmetine sunacağız. İş tamamlandığında bölge halkımızı temiz ve kaliteli içme suyuna kavuşmuş olacak. Şimdiden hayırlı olsun. Tüm birimlerimiz ile fedakârca gece gündüz demeden çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz.” açıklamalarında bulundu.

Yapılan yatırımın Develi için büyük önem arz ettiğini belirten Develi Belediye Başkanımız Adem Şengül: “Kırsal mahallelerimizdeki yaşam kalitesini artıracak böylesi bir projeyle Develimize destek veren kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanı hemşerimiz Dr. Memduh Büyükkılıç’a şahsım ve tüm hemşerilerim adına teşekkür ediyor; projenin en kısa sürede tamamlanmasını temenni ediyor, hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

30 Nisan 2024 - 42 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Gönül Caddesi No:1