Karla Mücadelede Kırsal Mahallelerimize Ekipman Desteği

Develi Belediyesi ve Öksüt Madenciliğin destekleriyle kırsal mahallelerimizin kar yağışından olumsuz etkilenmemesi ve kapanan yolları hızlı bir şekilde açabilmeleri için mahalle muhtarlarına traktör arkasına monte edilebilen hidrolikli, çift yönlü çalışabilen 40 adet kar küreği desteğinde bulundu.

Hidrolikli, çift yönlü çalışabilen kar küreği ile greyder ve kamyonların giremediği ara sokakların hızlı bir şekilde temizlenebileceğini belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Muhtarlarımızla istişareli bir şekilde karar verdiğimiz bu ekipmanın mahallelerimize hayırlı olmasını diliyor, desteklerinden dolayı Öksüt Madenciliğe teşekkür ediyorum” dedi. Öksüt Madencilik Dış İlişkiler Müdürü Olgun Otyakmaz da “Öksüt Madencilik olarak Develimize her daim destek vermeye devam edeceğiz. Desteklerinden dolayı Cabbar Başkanımıza teşekkür ediyor, mahallelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Mahalle muhtarları da ulaşımın aksamamasını sağlayacak ekipman desteği için Belediye Başkanımız Mehmet Cabbar ve Öksüt Madenciliğe teşekkürlerini ilettiler.

6 Ocak 2023 - 119 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr