İneklerini Kaybeden Çiftçiye Develi Belediyesinden Drone Desteği

Develi Şıhlı Mahallesinde yoğun kar yağışının ardından Cuma Gününden beri 9 ineği kayıp olan Faruk Çınar isimli hemşerimizin derdine ortak olmak adına Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar drone desteğinde bulunulması talimatında bulundu.

Develi Belediyesi ekipleri, İlçe Jandarma Komutanlığı ve mahalle sakinlerinin desteğiyle gün boyu arama çalışmalarının ardından mutlu sona ulaşıldı. 9 ineğini bulmanın sevincini yaşayan Faruk Çınar “Burada zor şartlarda derdime derman olmak için gün boyu arama çalışmaları yürüten mahalle sakini hemşerilerime, İlçemiz Jandarma ekiplerine ve Develi Belediye Başkanımız Mehmet Cabbar’a çok teşekkür ediyorum. Mübarek Ramazan-ı Şerif arifesinde yüzümü güldürdükleri için Rabbim hepsinden razı olsun” açıklamalarında bulundu.

12 Nisan 2021 - 141 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr