İlçemiz Kurs Eğitimlerinde Kayseri'de Zirvede

2021-2022 eğitim-öğretim yılı başından itibaren Halk Eğitim Merkezimiz bünyesinde belediyemizin de desteğiyle toplam 407 kurs açılmış olup bu kurslarda 5.259 kadın, 2.607 erkek olmak üzere 7.866 hemşerimize eğitim verilmiştir.

İlçemizin ihtiyacına yönelik ve hemşerilerimizin talepleri doğrultusunda eğitim vermeye devam eden Halk Eğitim Merkezi Ramazan Ayında 45 adet din eğitimi alanında kurs vermiş olup ayrıca üniversiteye hazırlanan 200 ve KPSS’ye hazırlanan 30 öğrencimize de eğitimleri devam ediyor. Nüfusa oranla Kayseri’de en çok kurs açılan ilçenin Develi olduğunu belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Hemşerilerimizin yeni ilgi alanlarına yönelmesi, yeteneklerini keşfedip geliştirdikleri aynı zamanda da sosyalleştikleri ortamlar olan kursların Develimizde eğitim vermesine olanak sağlayan Kaymakamlığımız, Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Halk Eğitim Merkezimize hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Ayrıca bu kurslarda eğitim veren öğreticilerimize ve kursiyer olarak katılan hemşerilerimize de başarılarının daim olmasını diliyorum. Develi Belediyesi olarak bizler de hemşerilerimizin gösterdiği bu eğitim talebine karşı hiçbir zaman kayıtsız kalmadık ve her zaman destek olduk. İnşallah bundan sonraki süreçte de bu eğitimlerin daha gelişmesi ve yaygınlaşması için her zaman destek olmaya devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.

8 Haziran 2022 - 41 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr