Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi İçin Belediyemizden Destek

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın koordinesi, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın destekleriyle “Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut” projesine destek için Develi Belediyesi meclisi, mevcut TOKİ konutlarının bulunduğu Bahçebaşı Mahallesindeki 6634 m2’lik alanın TOKİ’ye hibe edilmesi kararı aldı.

Sosyal konut için TOKİ’ye hibesi yapılacak arsanın oy birliğiyle alınmasından dolayı meclis üyelerine teşekkürlerini ileten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Ülkemizin her yerinde yürütülecek ve her yıl 100 bin vatandaşımızın konut ihtiyacını giderecek böylesi anlamlı ve amaçlı projeye bizler de Develi Belediyesi olarak desteğimizi verdik. Hemşerilerimizin konut ihtiyacını giderecek olan projenin en kısa zamanda tamamlanarak Develimize kazandırılması için sürecin takipçisi olacağız. Develimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” açıklamalarında bulundu.

10 Mayıs 2022 - 80 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr