Halk Eğitim Kursiyerlerinden El Emeği Göz Nuru Sergi

Develi Halk Eğitim Merkezinde eğitim gören kursiyerlerin kurs süresince ortaya koydukları ürünlerinin sergisi İlçe protokolünün açılışını gerçekleştirmesiyle Develililerle buluştu.

El emeği göz nuruyla, ilmek ilmek işlenmiş işlemeleri hayranlıkla izleyen protokol el işleri hakkında da bilgiler aldı. 9 öğreticiden eğitim alan 820 kursiyerin harika işler çıkarttığını belirten Başkan Cabbar “Hemşerilerimizin hem sosyalleşip hem de yeteneklerini geliştirdikleri böylesi eğitimlerin sürdürülmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Demek ki yeteneklerimizin farkına varıp, eğitim alındığında insanımızın üretkenliği bir anda zirve yapmaktadır. Bu ürünleri ortaya koyan kardeşlerimi ve onlara bu eğitimi veren kıymetli hocalarımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. El işlerinin ve işlemelerin satışının da yapılacağı sergi 8 Haziran Çarşamba Gününe kadar Halk Eğitim Merkezinde sergilenmeye devam edecek.

7 Haziran 2022 - 44 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr