Gazi Mahallesi 2 Bin Fidanla Buluştu

Develi Belediyesi, Öksüt Madencilik ve Develi Çevre Kültür Derneği’nin (DEÇEV) ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında Gazi Mahallesinde fidan dikme etkinliği yapıldı.

Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, ilçe protokolü ve mahalle sakinlerinin katıldığı etkinlikte Orman İşletme Şefliğinden temin edilen 2 bin fidan, belirlenen 20 bin m2’lik alana dikildi. Ağaçlandırma çalışmalarının Develi’nin geleceği için en önemli yatırımlardan bir tanesi olduğunu belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Develi Belediyesi olarak projelerimiz arasında ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarını çok önemsiyoruz. Gelecek nesillerimize daha temiz ve daha yeşil bir Develi bırakmak hepimizin sorumluluğundadır. Bugün Gazi Mahallemizde bu sorumluluğumuzun bir gereği olarak 2 bin fidanı toprakla buluşturduk. Bu projeyi ortak yürüttüğümüz Öksüt Madencilik ve Develi Çevre Kültür Derneği’ne çok teşekkür ediyor, dikilen ağaçların ormana dönüşmesini temenni ediyorum” açıklamalarında bulundu.

11 Kasım 2020 - 65 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr