Fatma Anne'nin Yaraları Sarılıyor

Geçtiğimiz günlerde Hasan Şahan Mahallesinde evinde yangın çıkan Fatma Yaşar isimli engelli hemşerimizin yangın sonrasında oluşan maddi hasarları Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ın talimatıyla gideriliyor.

Cabbar Başkanın talimatıyla evin yeniden kullanılabilir hale gelmesi için kolları sıvayan ekipler evde oluşan hasarların bıraktığı temizlik çalışmalarının ardından boya çalışması da devam ediyor. Develi Belediyesi olarak mağduriyet içerisinde olan Develililerin her zaman yanında olduklarını belirten Cabbar Başkan “Fatma Annemizin evinde oluşan maddi hasarı gidermek annemizin yaralarını sarmak için ekiplerimiz seferber olmuş durumda. Fatma Annemize bir kez daha geçmiş olsun diyor, ekiplerimize kolaylıklar diliyorum” dedi. Kendisinin sağlık durumundan dolayı zararı gideremeyeceğini belirten Fatma Anne de Cabbar Başkana ilgisinden dolayı şükranlarını iletti.

6 Kasım 2021 - 77 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr