Haberler

Fahri Mor Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Eğitim-Öğretim Sezonunun Kapanış Programı Yapıldı

2018-2019 Eğitim-Öğretim sezonunun sona ermesi münasebetiyle İlçe protokolünün katılımıyla Fahri Mor Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde şölen havasında sene sonu programı yapıldı.

Develi Kaymakamı Murat Duru, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Develi Belediye Başkan Vekili Adnan Sezer ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Toprak’ın günün alam ve önemine dair yaptıkları konuşmaların ardından program Halk Eğitim Müdürlüğünün folklor ekibinin gösterileri ve müzik dinletisiyle devam etti. Mezun öğrencilerin bayrak devir teslim töreninin yapılması ve dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından program sona erdi.

Eğitim sezonunun kapanış programının ardından İlçe protokolü, hayırsever iş adamı hemşerimiz Suat Köylüoğlu’nun Seyrani Kampüsü içerisinde yaptıracağı anaokulunun temel atma törenine katıldı.

14 Haziran 2019 - 184 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr