Eylül Ayı Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Korona virüsle mücadelede kontrollü sosyal hayata geçilmesiyle birlikte aylık olağan muhtarlar toplantısı İlçe Müftülüğünün konferans salonunda Develi Kaymakamı Murat Duru’nun riyasetinde Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve Develi’deki diğer kurum amirlerinin de katılımıyla yapıldı.

Mahallelere yapılacak hizmetler hakkında bilgiler veren Cabbar Başkan, mahallelerde devam eden ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdikten sonra muhtarların taleplerini dinledi ve sorularını tek tek cevaplandırdı. Muhtarların diğer resmi kurumlara olan taleplerinin gündeme getirilip çözüm üretildiği toplantıda ayrıca yeni eğitim-öğretim sezonunda uyulacak tedbirler hakkında da bilgilendirmelerde bulunuldu. Programın sonunda Kaymakam Duru ve Cabbar Başkan katılımlarından dolayı kurum amirlerine ve muhtarlara teşekkürlerini iletti.

22 Eylül 2020 - 66 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr