Evde Kalan Develililerden 19 Mayıs Coşkusu

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 101 yıl önce bugün Samsun’a çıkarak başlattığı kurtuluş mücadelesinin yıl dönümünde evlerinde kalan Develililer de tüm yurtta olduğu gibi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını coşkuyla kutladı.

Korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinden dolayı 19 Mayıs’ı saat 19:19’da evlerinde İstiklal Marşımızı okuyarak kutlamaya davet eden Cumhurbaşkanımızın davetini uyan Develililer evlerini bayrakla süsleyerek 19 Mayıs’ı yad ettiler. Develi Belediyesinin kademe binasında bütün belediye araçlarını Türk Bayraklarıyla süsleyip Develi’nin mahallelerinde konvoy halinde gezmesi de Develililerin 19 Mayıs coşkusunu daha da artırdı. Saat 19:19’da ise bütün yurtta olduğu gibi ilçemizde de 19 Mayıs’ın 101. Yıldönümü münasebetiyle, belediye hoparlöründen ve balkonlardan İstiklal Marşı gururla söylendi.

19 Mayıs 2020 - 107 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr