Erciyes Yolunda Ağaç Dikimi Başladı

Develi Belediyesinin Develi-Erciyes arasındaki yolun ağaçlandırılma projesi kapsamında ilk etap olan kaçış rampası ile Develi girişi arasındaki kısmın tesviye çalışmalarının ardından ağaç dikimine başlandı.

Orman İşletme ve Karayolları Bölge Müdürlüğünün de projeye verdikleri desteklerden dolayı teşekkürlerini ileten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Söz verdiğimiz projelerimizden birisi olan Erciyes yolu ağaçlandırma çalışmamızın ilk etap kısmını tamamlamanın mutluluğu içerisindeyiz. 1.500 uzun çam fidanı dikerek Develimize girerken hoş bir görüntü oluşturacak olan çalışmamızın Develimize hayırlı olmasını diliyorum. Develimizi daha da güzelleştirecek olan ağaçlandırma çalışmalarımız program dahilinde devam ettireceğiz” açıklamalarında bulundu.

22 Mart 2021 - 136 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr