Engelsiz Yaşam Merkezinde Çalışmalar Kaldığı Yerden Devam Ediyor

Projesi Develi Belediyesi tarafından hazırlanan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından kabul edilen, Yukarı Develi Mahallesinde bulunan 12.671 m² alanda Engelsiz Yaşam Merkezinin ikmal ihalesinin ardından yapım çalışmaları kaldığı yerden devam ediyor.

Engelsiz Yaşam Merkezinin Develi ile birlikte civar ilçeler için da hizmet vereceğini belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Toplam maliyeti 5 milyon lirayı aşan ve 3.000 metre kapalı alana sahip olan projemizin çalışmaları seri bir şekilde devam etmekte ve bu yıl sonunda bitirilmesi planlanmaktadır. Develimizin yaşam kalitesini artıracak projemizi kabul eden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımıza teşekkür ediyor, Engelsiz Yaşam Merkezinin şimdiden Develimize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

13 Temmuz 2021 - 54 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr