Ekiplerden Aksu Mesire Alanında Temizlik Seferberliği

Develi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğünün ortaklaşa yürütmüş olduğu Aksu mesire alanında temizlik ve mıntıka çalışması özenle devam ediyor. Aksu mesire alanının piknik ve temiz hava almak için gerek şehir dışından gerekse Develi’den çok fazla ziyaret edildiğini belirten Cabbar Başkan “Dünyada ve ülkemizde Kovid 19 salgını nedeniyle hemşehrilerimizin yoğun olarak ziyaret ettiği Aksu mesire alanında ekiplerimiz kamelyalarda dezenfektan ve yıkama çalışması, yeşil alanlarda ise çevre düzenlemesi ve mıntıka çalışması yaptılar. Ekiplerimiz ayrıca kamelyalar içerisindeki mangalları da kullanıma hazır hale getirilerek vatandaşlarımızın daha steril bir ortamda keyifli bir hafta sonu geçirmeleri için de çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Çalışmalarda emeği geçen ekiplerimize teşekkür ediyorum ”dedi.

5 Eylül 2020 - 60 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr