Develi'den Mazlumlar İçin 2 Yardım Tırı Daha Yola Çıktı

Suriye’de devam etmekte olan savaşta mağdur ve mazlum olanlar için iki yardım tırı daha dualarla uğurlandı.

Develi Belediyesi ve Develi Müftülüğünün yardımlarıyla 2 Kasım’dan itibaren Cumhuriyet Meydanında toplanan yardımlar İdlib ve Azez şehirlerine ulaştırılmak üzere yola çıktı. Develi’den şimdiye kadar 20 yardım tırının mazlum coğrafyalara ulaştırılmak üzere yola çıktığını belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Sevgili Peygamberimizin komşusu açken, kendisi tok yatan bizden değildir düsturuyla Müslüman kardeşlerine yardım veren Develili hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Gerçekten burada büyük bir emek var. Bu emeği gösteren kaymakamımız Murat Duru Beye, İl Müftümüz Şahin Güven Hocama, İlçe Müftümüz Emin Patan’a ve fedakarca yardımları toplayan, istifleyen, sınıflandıran ve taşıyan bütün görevli kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Yapılan yardımların mazlum kardeşlerimizin bir nebze olsun sıkıntılarını gidermesine vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

13 Kasım 2020 - 45 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr