Develi'de Yaya Öncelikli Eylem Yapıldı

İlçemizde İçişleri Bakanlığının trafikte yaya bilincinin oluşturulması projesi kapsamında düzenlenen eylem büyük ilgi gördü.

Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Milli Eğitim Müdürü Murat Toprak, İlçe Jandarma Komutanı Özcan Zengin, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Özgür Özgündüz, kurum müdürleri, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Turan ve vatandaşların katıldığı yaya öncelikli eylem yapıldı.

81 İL, 959 İlçenin tamamında aynı anda bu eylemin yapıldığını belirten Kaymakam Duru “Trafikte ve her yerde her şeyden önce can güvenliği gelir. Hakkari'den, Edirne'ye kadar 82 milyon insanımızın da buna riayet etmesini istiyoruz. " dedi. Yapılan etkinliğin trafik adına önemli bir farkındalık oluşturduğunu belirten Cabbar Başkan “Kazaların hiç olmadığı bütün şoförlerin yayalara öncülük verdiği bir trafik akışı diliyorum” mesajı verdi.

6 Şubat 2019 - 199 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
Çok Yakında . . .
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr