Develi Kaymakamı Aslan'dan Belediyemize İlk Ziyaret

Geçtiğimiz hafta ilçemizde göreve başlayan Develi Kaymakamı Sinan Aslan, Belediye Başkanımız Mehmet Cabbar’ı makamında ziyaret etti.

Develi ve Develi Belediyesinin projeleri hakkında istişarelerde bulunan Kaymakam Aslan “Kayserimizin hem nüfusu hem de sahip olduğu potansiyeliyle en büyük ilçesi olan Develimizi daha iyi ve güzele taşımak için Cabbar Başkanımızla gayret göstermeye devam edeceğiz. Başkanımıza çalışmalarında kolaylık ve başarılar diliyorum” dedi. Nazik ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Aslan’a teşekkürlerini ileten Cabbar Başkan “İlçemizde göreve başlayan kaymakamımıza bir kez daha hoş geldiniz diyorum. Kaymakamımızın da destekleriyle Develimiz için çalışmalarımıza devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.

20 Eylül 2021 - 112 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr