Develi Erciyesspor'dan Cabbar Başkana Ziyaret

İlçemizde yeni kurulan Develi Erciyesspor Kulübü, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ı makamında ziyaret etti.

Cabbar Başkanın adını yazdırdıkları formayı Cabbar Başkana hediye eden kulüp başkanı Yılmaz Özalp ve kulüp yöneticilerine nezaketlerinden dolayı teşekkürlerini ileten Cabbar Başkan “Tescillenen lacivert-beyaz formasıyla 1. Amatör ligde mücadele edecek Develi Erciyessporumuza başarılar diliyorum. Develimizde spor gerçekten seviliyor. İnşallah bizler de Develi Belediyesi olarak takımımızın başarılı olması için elimizden gelen desteği sağlayacağız. Develimizde sporun yaygınlaşmasına katkı sağladıkları için yönetimi ve sporcularımızı tebrik ediyor, başarılı bir sezon geçirmelerini diliyorum” dedi. Kulüp yöneticileri de Cabbar Başkana göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini ilettiler.

20 Ocak 2021 - 92 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr