Develi Belediyespor Sezona Galibiyetle Başladı

Develi Belediye Spor 2021- 2022 sezonu 1. Lig ilk karşılaşmasında Ankara ekibi Maliye İhtisas Spor Kulübünü 3-0lık net bir skorla yenerek lige galibiyetle başladı.

Develi Şehit Murat Kocatürk kapalı spor salonunda yapılan mücadeleye Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Kayseri İl Emniyet Müdürü Kâmil Karabörk, Develi İlçe Emniyet Müdürü Salif Öztürk ve Develililer katıldı.

Develi Belediye Spor ile Maliye İhtisas Spor voleybol maçını tribünden izleyerek Develi Belediye Spora destek verip yalnız bırakmayan Cabbar Başkan Tüm teknik ekibi ve oyuncularımız tebrik ediyorum sezona galibiyet ile başlamamız bizim açımızdan çok önemliydi. Bizleri yalnız bırakmayarak destek olan Kayseri İl Emniyet Müdürümüz Kâmil Karabörke ve taraftarlarımıza da ayrıca çok teşekkür ediyorum. Develi Belediyesi olarak Develide sporun her branşına destek verdik bundan sonrada destek olmaya devam edeceğiz. Develi Belediye Sporumuza verdiğimiz emekleri sahada görmek bizleri bugün ziyadesiyle çok mutlu etti. Bundan sonra da sporun ruhuna uygun, centilmen bir şekilde mücadelemize devam ederek seri galibiyetimize devam edeceğimize inanıyorum dedi.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve Kayseri İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk karşılaşma öncesinde günün anısına Maliye İhtisas Spor Kulüp yöneticileri ve oyuncularına Türk Bayrağı motifli halı hediye etti.

9 Ekim 2021 - 57 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr