Develi Belediyesinin 2018 Yılındaki Cenaze Hizmetleri

Develi Belediyesi ekipleri 2018 yılında da cenaze hizmetlerinde mesai kavramı gözetmeksizin İlçemiz halkına 7/24 hizmet vermeye devam ediyor.

Yedi personelin görev yaptığı cenaze hizmetlerinde bu yıl içerisinde toplamda 975 adet taziye çadırı kuruldu. 20 adet cenazeyi şehir dışından getiren ekipler, 700 adet Kayseri ve 275 adet de Develi’deki cenazenin taşımasını yaptı. Üç adet cenaze aracı, bir adet çadır vinci ve 12 adet taziye çadırı ile hizmet vermeye devam edildiğini belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Hemşerilerimizin cenaze gibi zor bir durumda onlara yardımcı olmak sıkıntılarını azaltmak için ekibimiz var gücüyle hizmet üretmeye devam ediyor. Yaz-kış demeden hemşerilerimizin gerek cenazelerinin taşınması gerekse taziye çadırlarının kurulmasında özveriyle çalışan ekibimize bir kez daha teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum” dedi.

4 Ocak 2019 - 276 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
Çok Yakında . . .
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr