Develi Belediyesinden İş Yerlerine Ücretsiz Maske Dağıtımı

Korona virüs tedbirleri kapsamında Develi’de dezenfeksiyon çalışmalarına büyük önem veren Develi Belediyesi, Develi genelinde ücretsiz maske dağıtımında bulundu.

Aşağı Everek, Cumhuriyet Caddesi, Tekir Caddesi, Uzun Çarşı, Hadi Bey Caddesi, Elbiz Caddesi, Tekir Caddesi ve Sanayi Sitesinde her esnafın kapısını çalıp ücretsiz maske dağıtan ekipler ayrıca talep edenlere de ücretsiz olarak maske dağıttı. Maskeleri ayaklarına gelen esnaflar Cabbar Başkan ve ekibe teşekkür ederken, Cabbar Başkan “Bu zorlu süreçte, esnafımıza ve halkımıza büyük bir kısmını kendi ürettiğimiz maskeleri dağıtıyoruz.Bugün içerisinde 15 bin adet maske dağıtımında bulunduk. Ayrıca her Salı günü Sebze-Meyve Pazarımızda 3-4 bin adet, günlük olarak da belediyemize müracaat eden hemşerilerimize 500 maske dağıtıyoruz. Bu zorlu süreçte halkımız için elimizden geleni yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah en kısa sürede bu zorlu süreçten selamete çıkmayı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

6 Mayıs 2020 - 272 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr