Develi Belediyesinden Fahri Mor Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Staj Desteği

2021-2022 eğitim-öğretim yılında Fahri Mor Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine yeni açılacak olan Adalet alanı için Develi Belediyesi ile Fahri Mor Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında staj desteği protokolü imzalandı.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ın makamında gerçekleşen protokole, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Toprak ve okul müdürü Osman Güçlü katıldı. Muhasebe-Finansman, Yiyecek-İçecek ve Konaklama-Seyahat alanlarının olduğu Fahri Mor Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Adalet Alanının açılmasıyla daha çok tercih edileceğini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Toprak “Eğitimin her alanında olduğu gibi yeni açacağımız Adalet Alanına da verdiği staj desteğinden dolayı Cabbar Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi. Develi’nin genç nüfus potansiyeliyle farklı bölüm ve alalara rahatlıkla ev sahipliği yapabileceğini belirten Cabbar Başkan “Develimizi bir eğitim merkezi haline getirmek için Develi Belediyesi olarak her türlü desteğe hazırız. Yeni açılan Adalet alanının da Fahri Mor Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemize ve Develimize hayırlı olmasını diliyorum” açıklamalarında bulundu.

30 Aralık 2020 - 77 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr