Develi Belediyesinden Berber ve Kuaförlere Hijyen Desteği

Develi Belediyesi, koronavirüs (Covid-19) salgın hastalığı nedeniyle yaklaşık 2 aydır kapalı durumda olan kuaför, berber ve güzellik salonlarının 11 Mayıs'ta açılacağının duyurulmasının ardından harekete geçti.Bu kapsamda görevli ekipler ilçe merkezinde bulunan tüm kuaför ve benzeri işletmeleri Koronavirüs’e karşı ilaçlamaya başladı.

Berberlerin belediyeden de temin edecekleri siperlik ve maskelerin tüm işletmelere de dağıtılacağını belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Koronavirüs salgın hastalığıyla mücadele kapsamında belediyemizin tüm hizmet birimleri mesai saati gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyor. Bizler herkesin evde kalması gereken şu günlerde hemşehrilerimizin sağlığı için çalışıyoruz. Kuaför, berber gibi işletmelerin 11 Mayıs’ta açılacağı haberini alır almaz harekete geçtik. Ekiplerimiz ilgili işletmeleri dezenfekte etmeye başladı. Ayrıca esnafımıza ve hemşerilerimize de maske dağıtıyoruz. Bu zor günleri hep birlikte, dayanışarak atlatacağız” dedi.

8 Mayıs 2020 - 111 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr