Develi Belediyesi Voleybol Takımından Kaymakam Aslan'a Ziyaret

Develi Belediyesi Voleybol Takımı yöneticileri, teknik ekibi ve sporcularıyla birlikte Develi Kaymakamı Sinan Aslan’ı makamında ziyaret etti.

Takım oyuncuları ve teknik ekiple tek tek tanıştıktan sonra takım hakkında bilgiler alan Kaymakam Aslan “Develimizi 1. Ligde temsil edecek voleybol takımımızla bir araya gelmek ve tanışmaktan çok mutlu oldum. İnşallah bizler de üzerimize düşen, devletimizin imkanları ölçüsünde takımımıza destek olmaya devam edeceğiz” dedi. Samimi havada geçen muhabbetin ardından voleybol takımı yönetimi Kaymakam Aslan’a forma v atkı hediye edip 9 Ekim Cumartesi saat 14:00’da ilçemiz Şehit Murat Kocatürk Kapalı Spor Salonunda Maliye İhtisas Spor Kulübüyle yapılacak ligin ilk maçına davet ettiler.

8 Ekim 2021 - 56 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr