Develi Belediyesi Voleybol Takımı 1. Ligde

Türkiye Voleybol 2. Lig 3. Grupta başarılı bir sezon geçirerek playofflara çıkan Develi Belediyespor, playoff finallerinde üç maçın ikisini kazanarak bir maç önceden 1. Lige çıkmayı garantiledi.

Sezonu üçüncü bitirerek playofflarda son 16 takım arasında kalan ve üç maçtan ikisini kazanarak da playoff finallerine kalan Develi Belediyespor, finallerde ilk Ankara takımı olan Anadolu Voleybol takımını 3-0, bugün karşılaştığı Antalya takımı Korkuteli Sporu da 3-1 yenerek finallerin tamamlanmasına bir maç kala 1. Lige çıkmayı garantiledi. Maçı salonda ve sosyal medya üzerinden izleyen Develililere büyük bir coşku yaşatan Develi Belediyespor’u dualarıyla ve tezahüratlarıyla desteklemek için Ankara’da takımla birlikte olan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Develimiz için tarihi bir ana şahitlik ediyoruz. 1. Lige çıkma başarısı gösteren voleybol takımımızın bu başarısı Develimizin spor tarihine altın harflerle yazılacak, ne tarih ne de aziz hemşerilerimiz bu başarıyı gösteren yönetim ve oyuncularımızı asla unutmayacaktır. İnanmış, konsantre olmuş ve azimle çalışmış olan takımımıza da anca böylesi bir şampiyonluk yaraşırdı. Hepsini can-ı gönülden kutluyorum. Develi Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduğumuz; gerek salonda tezahürat ederek gerekse dualarımızla destek olduğumuz takımımız üzerlerine düşeni en güzel şekilde yerine getirerek Develimizin göğsünü kabartır bir başarıya imza attılar. Tabi ki bu başarının arkasında çok ciddi emekler var. Özellikle takımımızın sponsoru olan, gerek takımımıza gerekse Develimize her türlü maddi desteği sağlamaktan çekinmeyen Öksüt Madencilik’e çok teşekkür ediyorum. Takımımızın hep daha iyiye gitmesi için mücadele eden kulüp yöneticilerimiz Müfit Türmenoğlu ve Ali Orhan’a, takımımızın başarısında en büyük payı olan fedakar ve cefakar antrenörümüz Murat Demirci’ye, topa elleriyle değil yürekleriyle vuran tüm oyuncularımıza ve takımımızı dua ve tezahüratlarıyla destekleyip her daim yanlarında olan aziz hemşerilerime çok teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.

24 Mart 2021 - 118 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr