Haberler

Develi Belediyesi Voleybol Kulübünden TVF Genel Başkanı Mehmet Akif Üstündağ'a Ziyaret

Alparslan Endüstri Erkekler 1.lig B grubunda 2. Yarı sezonunda Ankara Maliye İhtisas Takımıyla mücadele için deplasmana giden Develi Belediye Spor, mücadele öncesi Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’ı makamında ziyaret etti.

Develi Belediye Sporun üst üste aldığı galibiyetlerle çok önemli bir başarı grafiği yakaladığını belirten ve kendisinin de Develi Belediye Sporu yakından takip ettiğini belirten Başkan Üstündağ “2. Ligde gösterdiği azim ve kararlılığını 1. Lige yükselmesiyle de devam ettiren Develi Belediye Sporumuzu tebrik ediyorum. Ülkemizde voleybolun daha da sevilip yaygınlaşması için nasıl yatırımlar yapılıp nasıl hizmetler üretilmesi gerektiğini en güzel şekilde temsil eden Develi Belediye Sporumuzun Kulüp Başkanı ve Belediye Başkanımız Mehmet Cabbar başta olmak üzere bu hususta özverili gayret gösteren mücadele eden kulüp yöneticilerinin ve takım oyuncularının da başarılarının devam etmesini diliyorum. Bu birliktelik ve gayretle inanıyorum ki Develi Belediye Sporumuz playofflara kalarak Efeler Liginde mücadele edecektir” açıklamalarında bulundu. Hafta sonunda Hazine ve Maliye Bakan Yardımcımız Mahmut Gürcan’ın Develi ziyaretinden dolayı Belediye Başkanımız Mehmet Cabbar’ın ziyarete gelemediğini ve selamını ileten kulüp yöneticileri ilgisinden dolayı teşekkürlerini ileterek, Cabbar Başkan adına Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’a Türk Bayrağı ve takım forması hediye ettiler.

10 Ocak 2022 - 53 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr