Develi Belediyesi Voleybol Kulübü Zirvede

Voleybol 2. Ligde mücadele eden Develi Belediye Spor Kulübü, bugün saat 14:00’da ilçemiz Murat Kocatürk Kapalı Spor Salonunda karşı karşıya geldiği Nevşehir Belediyespor’u 3-0’lık net bir skorla yenerek zirveye oturdu.

Karşılaşmayı meclis üyeleri Adnan Sezer ve Hakan İsmet Medeni ile izleyerek destek veren Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Ligin ikinci yarısının ilk maçında seyircimizin de desteğiyle 3-0 gibi güzel bir skorla tamamlayıp zirveye oturan oyuncularımızı ve takım yöneticilerimizi tebrik ediyorum. İnşallah bu galibiyetlerimizi seri hale getirerek ligi birinci tamamlamak için bu güzel mücadelemiz devam edecek. Bu galibiyetimizi maç boyunca tezahürat ve destekleriyle yalnız bırakmayan hemşerilerimize armağan ediyoruz” açıklamalarında bulundu.

10 Ocak 2021 - 288 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr