Develi Belediyesi Personeline Madde Bağımlılığı Semineri

Develi Belediyesi ile Öksüt Madenciliğin birlikte organize ettiği programla Develi Belediyesi personeline madde bağımlılığı semineri verildi.

Yeşilay Genel Merkezinde görevli Psikolojik Danışman ve Eğitmen Tolga Uçar’ın slaytlar eşliğinde yaptığı seminere personelle birlikte katılan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Çağımızın en büyük problemlerinden olan madde bağımlılığına ilişkin farkındalık oluşturmak büyük önem arz etmektedir. Özellikle gençlerimizi hedef alan bu şer akıma karşı personelimizi bilgilendirmek ve sorularına cevaplar vermek için böyle bir program düzenledik. Böylesi anlamlı seminere desteklerinden dolayı Öksüt Madencilik yöneticilerine ve anlattıklarından büyük istifade elde ettiğimiz Tolga Uçar Hocama teşekkür ediyorum” dedi.

10 Ocak 2022 - 216 kez okundu.
Ücretsiz mobil uygulamayı indir
İbrahimağa Mah. Cumhuriyet Cad.
Develi KAYSERİ
info@develi.bel.tr